Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Γεννηματά και Θεοδωράκης θα καταλήξουν σε συμφωνία συστράτευσης

Μανιάτης (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Γεννηματά και Θεοδωράκης θα καταλήξουν σε συμφωνία συστράτευσης
Δήθεν αριστερά και βαθύτατα δημαγωγικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Την εκτίμηση ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία συστράτευσης διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ.Μανιάτης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Μανιάτης υποστήριξε ότι η αισιοδοξία του στηρίζεται στην πεποίθησή ότι οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας συμφωνούν με την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για ενιαία, κοινή πολιτική αντιμετώπιση των ζητημάτων της κοινωνίας.
Μάλιστα είπε πως το 20% με 25% των πολιτών περιμένουν να δουν σαφή δείγματα αυτής της συμφωνίας.
Ο κ.Μανιάτης χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «δήθεν αριστερά και βαθύτατα δημαγωγικό κόμμα», λέγοντας ότι συνεργάζεται άριστα με «το εξίσου δημαγωγικό – ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ» ενώ για τη ΝΔ, υποστήριξε ότι είναι «μια καθαρόαιμη συντηρητική δεξιά παράταξη».
Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, ο κ. Μανιάτης αναρωτήθηκε «αν είναι σοβαρή μια χώρα που στη μεγαλύτερη κρίση που περνάει, να πάει σε τέταρτες εκλογές μέσα σε έναν χρόνο» και κατέληξε «ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει, όπως και ο κ. Τσίπρας μπορεί να επιλέγει ό,τι θέλει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης