Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι βελγικές αρχές κατηγορούν ακόμη τρεις άνδρες για τρομοκρατία – Συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 6 άτομα

Οι βελγικές αρχές κατηγορούν ακόμη τρεις άνδρες για τρομοκρατία – Συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 6 άτομα
Οι εισαγγελείς ταυτοποίησαν τρεις άνδρες ως τους Yassine A., Mohamed B. Και Aboubaker O., χωρίς ωστόσο να αναφέρεται αν συνδέονται με τον πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους που έκανε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Τρεις ακόμη άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες από τις βελγικές αρχές που ερευνούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 22ας Μαρτίου στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που μέχρι στιγμής κατηγορούνται να φθάνει τους έξι.
Σε ανακοίνωση της εισαγγελίας του Βελγίου, οι εισαγγελείς ταυτοποίησαν τρεις άνδρες ως Yassine A., Mohamed B. Και Aboubaker O., χωρίς ωστόσο να αναφέρεται αν συνδέονται με τον πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους που έκανε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στον σταθμό Μάλμπεκ του μετρό.
Μόνο ένας άνδρας έχει κατηγορηθεί από τους βέλγους εισαγγελείς για τρομοκρατικές δολοφονίες, ο Faycal Cheffou, που εκτιμάται ότι είναι ο τρίτος άνδρας που έφερε βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και την οποία απέτυχε να ενεργοποιήσει.
Επίσης, ένας ακόμη άνδρας κατηγορήθηκε από τις βελγικές αρχές την Κυριακή για συμμετοχή σε αποτυχημένη απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ενώ ο ρόλος τεσσάρων ακόμη ανδρών στους οποίους έχουν αποδοθεί κατηγορίες, παραμένει ακόμη άγνωστος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης