Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συμβολικοί αποκλεισμοί στο τελωνείο του Προμαχώνα - Παραμένει το μπλόκο στο τελωνείο της Εξοχής

Συμβολικοί αποκλεισμοί στο τελωνείο του Προμαχώνα - Παραμένει το μπλόκο στο τελωνείο της Εξοχής
Aποχώρησαν οι αγρότες από το τελωνείο των Ευζώνων
Σε περιοδικούς και συμβολικούς αποκλεισμούς προχωρούν οι αγρότες στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγρότες πρόκειται τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου να ολοκληρώσουν τους αποκλεισμούς στον Προμαχώνα.
Σε ό, τι αφορά το τελωνείο της Εξοχής, στη γενική τους συνέλευση οι αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο που έχουν στήσει στο τελωνείο της Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής τους επιτροπής, Βασίλης Καστίδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου, θα τηρήσουν το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες, ενώ κανονίζουν και «άλλες, εναλλακτικές τύπου δράσεις σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι και να φύγουμε από τα μπλόκα, οι κινητοποιήσεις μας δεν σταματούν, αφού παραμένουμε έντονα δυσαρεστημένοι με τις εξελίξεις».
Τέλος, αναφέρεται ότι αποχώρησαν οι αγρότες από το τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, κάτι που γνωστοποίησαν με μια ομαδική φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης