Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Μorgan Stanley πληρώνει 3,2 δισ. δολάρια για να σταματήσει ομοσπονδιακή έρευνα σε βάρος της

Η Μorgan Stanley πληρώνει 3,2 δισ. δολάρια για να σταματήσει ομοσπονδιακή έρευνα σε βάρος της
Για τέταρτη φορά η τράπεζα βρίσκεται στο επίκεντρο ομοσπονδιακών ερευνών για το ρόλο της στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης του 2008

Η Morgan Stanley συμφώνησε να πληρώσει 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να τερματιστεί ομοσπονδιακή έρευνα που διεξάγεται ως προς τους χειρισμούς της στα ενυπόθηκα ομόλογα.
Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά έρευνα που διεξάγεται για το ρόλο της τράπεζας στην κατάρρευση των ενυπόθηκων δανείων και την οικονομική κρίση που αυτή πυροδότηση.
Ο συμβιβασμός, που ανακοινώθηκε όπως αναφέρει το Bloomberg, την Πέμπτη, από τις ομοσπονδιακές αρχές περιλαμβάνει την καταβολή 550 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά και την παροχή άλλων προνομίων για την πολιτεία της Νέας Υόρκης, επιπλέον των 2,6 εκατομμυρίων δισεκατομμυρίων σε πληρωμές που έχουν ήδη καταβληθεί στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή.
Επιπλέον, η πολιτεία της Νέας Υόρκης επωφελείται 400 εκατομμυρίων δολαρίων για χαμηλότερου κόστους ενοικιάσεις κατοικιών, για μείωση των υποθηκών και για παροχή βοήθειας σε ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού εισαγγελέα της Πολιτείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης