Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλύβης (ΛΑ.Ε.): Σε μια κοινωνία λεηλατημένη από τα μνημόνια ο κ. Στουρνάρας ζητά συνεχώς νέες περικοπές

Καλύβης (ΛΑ.Ε.): Σε μια κοινωνία λεηλατημένη από τα μνημόνια ο κ. Στουρνάρας ζητά συνεχώς νέες περικοπές
«Ο Αλέξης Τσίπρας όταν μιλάει, θυμίζει όλο και περισσότερο τον Στουρνάρα», σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας
«Σε μια κοινωνία λεηλατημένη από τα μνημόνια ο κ. Στουρνάρας ζητά συνεχώς περισσότερες περικοπές», υποστήριξε ο κ. Αλέκος Καλύβης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, στον απόηχο των σημερινών δηλώσεων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
Ειδικότερα ο κ. Καλύβης σημείωσε πως «ο κ. Στουρνάρας μίλησε πάλι για όλους και για όλα», ενώ πρόσθεσε πως «το θέμα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας όταν μιλάει, θυμίζει όλο και περισσότερο τον Στουρνάρα».
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «ο κ. Στουρνάρας παρενέβη πάλι.
Το μήνυμά του ήταν το γνωστό: εφαρμόστε γρήγορα τα μνημόνια για να μην οπισθοδρομήσει η χώρα.
Πάρτε λεφτά από τους συνταξιούχους που είναι δήθεν υπερπροστατευμένοι, πουλήστε περισσότερη δημόσια περιουσία ,μειώστε τις δαπάνες αντί για αύξηση εισφορών».
«Σε μια κοινωνία λεηλατημένη από τα μνημόνια ο κ. Στουρνάρας ζητά συνεχώς περισσότερες περικοπές», υπογράμμισε ο κ. Καλύβης.
«Ο κ. Στουρνάρας μίλησε μετά τον πρωθυπουργό.
Το θέμα δεν είναι τί λέει ο Στουρνάρας, κάτι που είναι σε όλους γνωστό.
Το θέμα είναι ότι όλο και περισσότερο όταν μιλά ο Αλέξης Τσίπρας σου θυμίζει τον κ. Στουρνάρα», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Καλύβης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης