Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (Επικρατείας): Η πρόταση για το ασφαλιστικό είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους θεσμούς - Μη βιώσιμα τα κανάλια

Παππάς (Επικρατείας): Η πρόταση για το ασφαλιστικό είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους θεσμούς - Μη βιώσιμα τα κανάλια

Δεν υπάρχουν σκέψεις για πρόωρες εκλογές διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας

(upd) «Δεν έχει υπάρξει καμία ένσταση σε σχέση με τον κεντρικό πυρήνα της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού» τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Υπογράμμισε, δε, ότι η πρόταση που έχει καταθέσει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό βρίσκεται εντός του πλαισίου της συμφωνίας με τους θεσμούς.
Και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν στην κυβέρνηση σκέψεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
O κ. Παππάς, αφού επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε διάλογο με τους αγρότες, προσέθεσε ότι και αυτοί οφείλουν να καταλάβουν ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα ενιαίο σύστημα για την κοινωνία.
Σημείωσε, επίσης, ότι οι θεσμοί ζητούσαν η εξίσωση για τους αγρότες να γίνει άμεσα το καλοκαίρι.
Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε επίσης ότι μια περικοπή στις συντάξεις θα είχε επίπτωση σε όλη την κοινωνία και γίνεται προσπάθεια αυτό ν' αποτραπεί.
Εάν η οικονομία ξαναμπεί σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μπορούμε όλοι να μοιραστούμε τους καρπούς της, συνέχισε. Και υποστήριξε ότι δεν διατυπώνουν όλοι όσοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις αιτήματα που είναι δίκαιο να εφαρμοστούν
Πρέπει να αποφεύγονται ακραίες πράξεις, όπως οι εισβολές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση γίνεται δέκτης απαράδεκτων επιθέσεων.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο υπουργός Επικρατείας είπε να το ξανασκεφτούν όσοι επιχειρούν να βάλουν μπροστά στους τηλεοπτικούς σταθμούς τους εργαζόμενους, ως δικαιολογία.
Με όρους αγοράς τα κανάλια είναι σήμερα μη βιώσιμα
Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει τα μέτρα της για να εξορθολογιστεί η τηλεοπτική αγορά
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το Σύνταγμα, απάντησε στις σχετικές επικρίσεις.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να γίνει διαγωνισμός, σημείωσε.
Ενώ η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου.
Η Ν.Δ. διεκδικεί να χρησιμοποιήσει το βέτο που της δίνει δικαίωμα το Σύνταγμα για να μπλοκάρει τη διαδικασία για τις άδειες στο ΕΣΡ.
Εάν αυτή τη στιγμή κανείς προσέλθει στο διάλογο και μιλάει για απώλειες θέσεων εργασίας. να συζητήσουμε για αύξηση του πλαφόν, κατέληξε.

www.bankingnews.gr 
Πρώτη ενημέρωση στις 20.34






Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης