Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξεταστική Επιτροπή για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη ζητά ο Απ. Τζιτζικώστας (ΝΔ)

Εξεταστική Επιτροπή για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη ζητά ο Απ. Τζιτζικώστας (ΝΔ)
Ο κ. Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, καθώς διαθέτει τα στελέχη και την εμπειρία
Να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, και για την περίοδο της ελληνικής οικονομίας κατά την οποία επιβλήθηκαν τα capital controls ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ειδικότερα, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πώς ό,τι έγινε τότε, έχει τεράστιο αντίκτυπο σήμερα στην ελληνική οικονομία και έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε κλείσιμο ή στη μεταφορά τους στο εξωτερικό, ενώ υπογράμμισε ότι έχει ευθύνες και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, χαρακτήρισε το ασφαλιστικό ως μεταρρύθμιση σε λάθος κατεύθυνση και προέβλεψε ότι θα αναθεωρηθεί επί τα χείρω λέγοντας ότι η «τρύπα» στο ασφαλιστικό έχει φτάσει στο 1,8 δισ. ευρώ.
Ο κ. Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, καθώς διαθέτει τα στελέχη και την εμπειρία.
Προέβλεψε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί για πολύ καιρό ακόμη στην εξουσία με την ακολουθούμενη πολιτική που ασκεί και χαρακτήρισε το Συνέδριο της ΝΔ τον Απρίλιο, ορόσημο για την παράταξη και μια νέα αρχή για τον ίδιο προσωπικά.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης