Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση: Αντιγράφει την άθλια τακτική και τα επιχειρήματα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση: Αντιγράφει την άθλια τακτική και τα επιχειρήματα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ
Έχει το θράσος να μιλάει για βιωσιμότητα του ασφαλιστικού, κρύβοντας ότι οι κυβερνήσεις διαχρονικά έχουν ληστέψει τα ασφαλιστικά ταμεία
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργοδοτικούς φορείς και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός.
Ο Περισσός κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι «αντιγράφει την άθλια τακτική και τα επιχειρήματα των κυβερνήσεων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, κάθε φορά που εξαπέλυαν μια νέα επίθεση στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα».
Προσθέτει δε, ότι «έχει το θράσος, απευθυνόμενη στους εργοδοτικούς φορείς, να μιλάει για τη "βιωσιμότητα του ασφαλιστικού", κρύβοντας ότι κράτος, κυβερνήσεις και μεγάλο κεφάλαιο έχουν διαχρονικά ληστέψει τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει διπλά και τρίδιπλα για το ασφαλιστικό, με τη δουλειά και τον ιδρώτα τους, τις εισφορές τους, τη δυσβάσταχτη φορολογία».
«Όσο για το δικαίωμα των επόμενων γενιών στη σύνταξη και ασφάλιση, το οποίο προκλητικά επικαλείται ο πρωθυπουργός, αυτό μετατρέπεται σε «άπιαστο όνειρο», με βάση το σχέδιο της κυβέρνησης, που συνεχίζει και ολοκληρώνει το έγκλημα σε ασφαλιστικό και εργασιακές σχέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του Περισσού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης