Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: O Τσίπρας έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχε έλληνας πρωθυπουργός

Μεϊμαράκης: O Τσίπρας έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχε έλληνας πρωθυπουργός
Δεν θα τα ξηλώσω όλα στη Ν.Δ., θα γίνουν όμως αλλαγές και βελτιώσεις, σημειώνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.
(upd) Αλλαγές και βελτιώσεις στη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που αναδειχθεί πρόεδρος του κόμματος, προανήγγειλε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μέσω ανάρτησής του στο twitter, σημειώνοντας ωστόσο χαρακτηριστικά ότι δεν προτίθεται να τα ξηλώσει όλα.
Μόλις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στη Ν.Δ., ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αναφέρει στο μήνυμά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν θα τα ξηλώσω όλα στη Νέα Δημοκρατία. Φυσικά θα γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις, πάντα σύμφωνα με το καταστατικό».

mei.jpg

Μάλιστα, σημειώνει ότι η πιο σημαντική αλλαγή που θα κάνει, είναι να έχουν όλοι μέσα στο κόμμα ίσες ευκαιρίες ανάδειξης και προσθέτει ότι οραματίζεται ένα κόμμα που θα αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως καταγωγής και περιουσίας, ανοιχτό στην κοινωνία.
Ο κ. Μεϊμαράκης επαναλαμβάνει ότι φορολογικό και περικοπές είναι υφεσιακά μέτρα, που δεν πρόκειται να τα ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία.
Όπως αναφέρει, «δεν θα μας επιβάλλουν τα μέτρα οι ξένοι. Ο κ. Τσίπρας τα επιλέγει και τα παίρνει», ενώ συμπληρώνει ότι «ο κ. Τσίπρας είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχε ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός, έτυχε καλύτερης μεταχείρισης από Ευρώπη και ΗΠΑ» και «τις έχασε».
Σημειώνει ακόμη ότι αν η Ελλάδα δεν περιορίσει τη μαύρη εργασία, δεν δημιουργήσει άμεσα νέες δουλειές, δεν προσελκύσει επενδύσεις, τα προβλήματα δεν θα λυθούν.

Embedded image permalink


(Πρώτη ενημέρωση 09:20 π.μ., Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης