Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Στηρίζω τον Κ. Μητσοτάκη στον β' γύρο - Έχει έρθει η ώρα για ανανέωση στην παράταξη και στη χώρα

Γεωργιάδης: Στηρίζω τον Κ. Μητσοτάκη στον β' γύρο - Έχει έρθει η ώρα για ανανέωση στην παράταξη και στη χώρα
Υπερήφανος για την εκλογική διαδικασία δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης 
Την πρόθεσή του να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, κατέστησε γνωστή ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για πρώτη φορά μετά τις κάλπες της Κυριακής 20/12, που τον ανέδειξαν τέταρτο στη μάχη για την προεδρία.
Αναλυτικότερα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε υπερήφανος για την εκλογική διαδικασία, αλλά και για το ποσοστό που συγκέντρωσε, καθώς όπως είπε «είναι ένα διψήφιο, υπολογίσιμο ποσοστό».
Παράλληλα, συνεχάρη τόσο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατάφεραν να προκριθούν στο β’ γύρο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου 2016.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Κυρ. Μητσοτάκη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για προσωπική θέση και όχι για «γραμμή» στους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
«Έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση στην παράταξη και τη χώρα.
Συγκροτημένη η υποψηφιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη με αρχές και θέσεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα «έκλεισε» και το μάτι στον κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «αυτός από το κέντρο, εγώ από τη δεξιά μπορούμε να συνεργαστούμε» για το καλό της ΝΔ.
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην εποχή που οι δύο άνδρες συμμετείχαν στην ίδια υπουργική σύνθεση, κάνοντας λόγο για αγαστή συνεργασία μεταξύ τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης