Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι μιας καταστροφικής για τον τόπο πολιτικής – Δίνω μάχη ιδεών

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι μιας καταστροφικής για τον τόπο πολιτικής – Δίνω μάχη ιδεών
Το διακύβευμα της εσωκομματικής μας αναμέτρησης είναι να αναδείξουμε μια νέα ηγεσία που θα καταστήσει τη ΝΔ δύναμη αλλαγής τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση ότι η ΝΔ υπό την προεδρία του δεν πρόκειται να καταστεί δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και μιας «καταστροφικής για τον τόπο πολιτικής» διατύπωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Έθνος ο κ.Μεϊμαράκης, κληθείς να απαντήσει στο «άνοιγμα» του πρωθυπουργού, διαχωρίζει τις έννοιες «συνεννόηση» και «συνεργασία».
«Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του, με την ανεύθυνη και αναξιόπιστη συμπεριφορά τους, έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα καταρχήν συνεννόησης.
Αυτό που επιθυμεί είναι συνενόχους για να εφαρμόσει με τις μικρότερες δυνατόν συνέπειες την καταστροφική του πολιτική» αναφέρει ο κ.Μεϊμαράκης.
«Η Νέα Δημοκρατία έχει μάθει να βάζει πλάτη στις κρίσιμες για τον τόπο στιγμές.
Αλλά είναι άλλο πράγμα να στηρίζεις επιλογές και νομοσχέδια που υπηρετούν το εθνικό συμφέρον κι αποτρέπουν εθνικές συμφορές, κι άλλο να συμμετέχεις σε ένα κυβερνητικό σχήμα που ο ένας εταίρος συνειδητά προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες και τις πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες προσχηματικά επιδιώκει να συνεργαστεί» τονίζει ο κ.Μεϊμαράκης, αναφέροντας πως το διακύβευμα των εκλογών της ΝΔ είναι να αναδειχθεί μια νέα ηγεσία που να καταστήσει τη ΝΔ δύναμη αλλαγής.
«Το κρίσιμο διακύβευμα της εσωκομματικής μας αναμέτρησης είναι να αναδείξουμε μια νέα ηγεσία που θα καταστήσει ξανά τη Νέα Δημοκρατία στη συνείδηση των πολιτών ως δύναμη αλλαγής, ικανής να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα» επισημαίνει ο κ.Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «η ανανέωση απαιτεί ιδέες, όχι πράξη ληξιαρχείου» και «γι' αυτό εγώ δίνω μάχη ιδεών και όχι γενεών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης