Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τις εκλογές της ΝΔ – Ναι σε συνεννόηση, όχι σε συνεργασία με Τσίπρα

Μεϊμαράκης: Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τις εκλογές της ΝΔ – Ναι σε συνεννόηση, όχι σε συνεργασία με Τσίπρα
Με ενόχλησε η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού που ζήτησε την παραίτηση μου, ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης
Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τις εκλογές της ΝΔ, κατέστησε σαφές ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.
Ο ίδιος έκανε λόγο για αδυναμίες στη στη διαδικασία, σε ο,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης, ενώ υπογράμμισε ότι για ένα τεχνικό ζήτημα δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί.
Για να υπερασπιστεί τη θέση του ανέφερε πως «εδώ το taxis πέφτει», ενώ, όπως είπε, η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ. είναι η μόνη χωρίς εκλογικούς καταλόγους.
Εξήγησε δε ότι απευθύνεται στους Νεοδημοκράτες και δεν «βλέπει» τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος με όρους εθνικών εκλογών, ενώ επεσήμανε ότι γι΄ αυτόν τον λόγο δεν τάχθηκε υπέρ ενός debate.
Κληθείς να σχολιάσει αναβολή των εκλογών, σημείωσε ότι «βεβαίως και καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά δύο ημέρες πριν τις εκλογές», τόνισε όμως ότι όλοι οι υποψήφιοι λάμβαναν ενημέρωση ότι σύντομα θα λειτουργούσε το σύστημα.
Παράλληλα, σημείωσε πως ένα τεχνικό πρόβλημα έλαβε χαρακτήρα μείζονος πολιτικού ζητήματος και για πρώτη φορά στην ιστορία της ΝΔ ζητήθηκε η παραίτηση του προέδρου.
«Με ενόχλησε η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού που ζήτησε την παραίτηση μου», πρόσθεσε, ακόμα, ο κ. Μεϊμαράκης.
Χαρακτήρισε, δε, «βασικό παράγοντα» τον κ. Σαμαρά, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολουθείται.
Ο κ. Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, επεσήμανε ότι μετά τους χαρακτηρισμούς «κατάδικος» και «υπόδικος» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε βάρος του, στο debate προ των εκλογών, «δεν έχει νόημα να μιλήσω μαζί του». Διευκρίνισε πάντως ότι στα εθνικά ζητήματα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης