Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Η Morgan Stanley κλείνει τα γραφεία διαπραγμάτευσης βασικών μετάλλων παγκοσμίως

Reuters: Η Morgan Stanley κλείνει τα γραφεία διαπραγμάτευσης βασικών μετάλλων παγκοσμίως
Τα γραφεία πολύτιμων μετάλλων της Morgan Stanley δεν επηρεάζονται
Εγκαταλείπει τη διαπραγμάτευση βασικών μετάλλων σε παγκόσμιο επίπεδο η επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley, κλείνοντας όλα τα αντίστοιχα γραφεία της σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πηγές από τη βιομηχανία μετάλλων.
Η κίνηση της Morgan Stanley προφανώς αποτελεί συνέπεια της μεγάλης πτώσης των τιμών των πρώτων υλών διεθνώς και αναμένεται να προκαλέσει την απώλεια πολλών εκατοντάδων θέσεων εργασίας στην τράπεζα.
Το Reuters προσθέτει, ότι η ίδια απόφαση δεν αποκλείεται να αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της Morgan Stanley.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα γραφεία πολύτιμων μετάλλων της Morgan Stanley δεν επηρεάζονται από την απόφαση για τα βασικά μέταλλα.
Σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (U.S. Customs and Border Protection), στα βασικά μέταλλα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο σίδηρος, το νικέλιο, ο μόλυβδος, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το ατσάλι, το αλουμίνιο, ο λευκοσίδηρος, το κοβάλτιο, το βισμούθιο, το κάδμιο, το τιτάνιο, το χρώμιο και πολλά ακόμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης