Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Agricole: Επενδυτές… πουλήστε αν φτάσει το ευρώ στα 1,10 δολ. - Θα είναι ευκαιρία

Credit Agricole: Επενδυτές… πουλήστε αν φτάσει το ευρώ στα 1,10 δολ. - Θα είναι ευκαιρία
Από μια ευρύτερη οπτική γωνία η Credit Agricole παραμένει υπέρ της πώλησης του ευρώ
Ως επενδυτική ευκαιρία βλέπει η Credit Agricole την πιθανότητα το ευρώ να φτάσει στα επίπεδα των 1,10 δολαρίων, προτρέποντας τους επενδυτές ότι σε περίπτωση που η ανοδική κίνηση του ευρωπαϊκού νομίσματος φτάσει στα επίπεδα αυτά θα πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις.
Σύμφωνα με τη γαλλική τράπεζα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μ. Draghi δεν έκανε πρόσφατα καμία νύξη για πρόσθετα μέτρα νομισματικής χαλάρωσης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει ναα ξιολογηθεί πρώτα ο αντίκτυπος των τελευταίων μέτρων για να υπάρξει κάποια σκέψη για περισσότερα.
Ως αποτέλεσμα του παραπάνω, η Credit Agricole θεωρεί ότι έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες το ευρώ να καθοδηγείται περισσότερο από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το παγκόσμιο συναίσθημα του κινδύνου και οι προσδοκίες για τις αποφάσεις της Fed.
Ενώ η Fed θα πρέπει να παραμείνει σε τροχιά για να εξετάσει την αύξηση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο, η αίσθηση του επενδυτικού κινδύνου μπορεί να αυξηθεί, εάν η όποια απόφαση επηρεάσει τις προσδοκίες ανάπτυξης και ρευστότητας.
Ωστόσο, οποιαδήποτε περαιτέρω αύξηση του ευρώ θα πρέπει να εξαντληθεί στα επίπεδα της τάξης των 1,10 δολαρίων.
Από μια ευρύτερη οπτική γωνία η Credit Agricole παραμένει υπέρ της πώλησης του ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης