Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος: Δεν διανοούμαι ότι θα βγει ο Τζιτζικώστας – Ο Μεϊμαράκης μπορεί να πάει τη Ν.Δ. μπροστά

Γιακουμάτος: Δεν διανοούμαι ότι θα βγει ο Τζιτζικώστας – Ο Μεϊμαράκης μπορεί να πάει τη Ν.Δ. μπροστά
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ν.Δ., ενώ για τον Γεωργιάδη ότι θα την απομονώσει
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν εύχεται να αναδειχθεί νικητής και ότι «δεν διανοούμαι ότι θα βγει ο Τζιτζικώστας».
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε ότι «δεν εύχομαι να βγει ο Τζιτζικώστας», ενώ απέφυγε να απαντήσει τι θα συμβεί στη Ν.Δ. στην περίπτωση αυτού του σεναρίου.
«Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση, δεν διανοούμαι ότι θα βγει ο Τζιτζικώστας», τόνισε.
Όσον αφορά τους άλλους υποψηφίους, ο κ. Γιακουμάτος υπογράμμισε ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ο καλύτερος και ότι με την εμπειρία του μπορεί να πάει τη Νέα Δημοκρατία μπροστά.
Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε ότι είναι ένας πολύ καλός νέος πολιτικός, ο οποίος μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ν.Δ., ενώ για τον Άδωνι Γεωργιάδη σημείωσε ότι του είναι συμπαθής και είναι φίλος του, όμως φοβάται ότι θα απομονώσει το κόμμα.
Σημείωσε, τέλος, ότι η κοινωνική κεντροδεξιά πρέπει να είναι το μανιφέστο της Ν.Δ. και πρόσθεσε ότι επί αρχηγίας Σαμαρά έγινε κοινωνική πολιτική, ωστόσο έγιναν και λάθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης