Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατά του Στουρνάρα και της έκθεσης της ΤτΕ στρέφεται η Λαϊκή Ενότητα – Τον κατηγορεί ότι στηρίζει το μνημονιακό κατεστημένο

Κατά του Στουρνάρα και της έκθεσης της ΤτΕ στρέφεται η Λαϊκή Ενότητα – Τον κατηγορεί ότι στηρίζει το μνημονιακό κατεστημένο
Βετεράνος μνημονιακός χαρακτηρίζεται ο κ. Στουρνάρας από τη Λαϊκή Ενότητα
Κατά του Γιάννη Στουρνάρα και της ενδιάμεσης έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας στρέφεται με δηκτική ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.
Ειδικότερα, χαρακτηρίζει τον κ. Στουρνάρα «βετεράνο μνημονιακό» και τον κατηγορεί πως «νουθετεί το πολιτικό σύστημα μέσα από την ενδιάμεση έκθεση για τη νομισματική πολιτική».
«Η έκκλησή του για συναίνεση και απαρέγκλιτη εφαρμογή των δεσμεύσεων των μνημονίων, επιχειρεί να δώσει στήριξη στην κυβέρνηση και να πιέσει τις άλλες μνημονιακές δυνάμεις οι οποίες παρότι υπερψήφισαν την συμφωνία ,τώρα κάτω από την αφόρητη πίεση των προβλημάτων και των λαϊκών κινητοποιήσεων ...κάνουν νερά», συνεχίζει χαρακτηριστικά το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Στη συνέχεια τονίζει πως «ο κ. Στουρνάρας, η κυβέρνηση καθώς και όλο το μνημονιακό κατεστημένο -μια συμμαχία που αποδιαρθρώνεται- δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει, δεν μπορεί να υλοποιηθεί με μια κοινωνία καθημαγμένη και σε μια οικονομία που έχει στεγνώσει και βρίσκεται σε τέλμα».
«Ο λαός δεν αντέχει άλλο και δεν πρόκειται να αποδεχτεί να μαυρίζει συνεχώς η ζωή του με διαρκείς αιματηρές θυσίες χωρίς καμία ελπίδα», καταλήγει χαρακτηριστικά η Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης