Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Πονηριά Τσίπρα η σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών – Θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στη Ν.Δ.

Γεωργιάδης: Πονηριά Τσίπρα η σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών – Θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στη Ν.Δ.
Δεν επιζητά συναίνεση για τη χώρα, σημειώνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας
Πονηριά χαρακτηρίζει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή τη χρονική στιγμή.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θεωρώ ότι εκ μέρους του κ. Τσίπρα είναι πονηριά η πρόσκληση αυτή τη στιγμή» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μην ξέρει ότι η Ν.Δ. τώρα έχει μεταβατικό πρόεδρο με συγκεκριμένα όρια εντολής».
Μάλιστα, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «προσπαθεί με αυτή την κίνηση τακτικής, που του αρέσει, να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ. και όχι να βρει συναίνεση για τη χώρα», διαφορετικά θα περίμενε τις εκλογές της Ν.Δ.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι έχει ήδη μιλήσει με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη, και συμφώνησαν ότι πρέπει να συναντηθούν πρώτα οι πέντε τους, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και αν χρειαστεί να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ερωτηθείς αν οι τέσσερις υποψήφιοι και ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. έχουν κοινή θέση για το ασφαλιστικό, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «για να αποφασίσουμε, πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε στην Κ.Ο., ώστε αν πάει ο κ. Πλακιωτάκης να έχει τη νωπή εντολή των βουλευτών για το τι θα πει, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα».
Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει πρώτα να το δούμε και μετά να πάρουμε θέση, τόνισε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης