Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στη ΝΔ – Τηλεοπτική κόντρα μεταξύ Γεωργιάδη – Μεϊμαράκη

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στη ΝΔ – Τηλεοπτική κόντρα μεταξύ Γεωργιάδη – Μεϊμαράκη
Οξυμένα τα πνεύματα μεταξύ των ανθυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ
Στα ύψη βρίσκεται το πολιτικό θερμόμετρο στη ΝΔ, στον απόηχο του «φιάσκου» των εσωκομματικών εκλογών την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, ιδιαιτέρως οξυμένα ήταν πνεύματα μεταξύ των ανθυποψηφίων για την προεδρία κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι διαξιφίστηκαν λεκτικά σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε συγκεκριμένα πως «το καλοκαίρι είχα μια σημαντική πολιτική διαφωνία με τον κ. Μεϊμαράκη, καθώς εγώ πρότεινα αντί να ψηφίσουμε ΝΑΙ στο Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου να απέχουμε».
«Δεν είναι σωστός ο φίλος μου ο Β. Μεϊμαράκης», ανέφερε συνεχίζοντας, τονίζοντας πως «πρέπει να γίνει debate μεταξύ όλων των υποψηφίων».
Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε πως «αν δεν είχαμε ψηφίσει το Μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας θα είχε μόνος του όλο το ευρωπαϊκό μέτωπο», καθώς και ότι η πρότασή του υπερψηφίστηκε από την ΚΟ της ΝΔ.
Δεν είπα ποτέ να συμφωνήσουμε σε όλα, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Μεϊμαράκη να του απαντά «δεν είπατε να συμφωνήσουμε σε όλα, είπατε να διαφωνήσουμε σε όλα».
Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως «ο κ. Σαμαράς δεν είναι εχθρός της ΝΔ», με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αντιτείνει «ο κ. Τσίπρας είναι εχθρός μας, αλλά το ξέρει αυτό ο κ. Σαμαράς;».
Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργιάδης συμφώνησε πως τα σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι χυδαία, ενώ είπε ότι του ζήτησε να τα αποσύρει.
«Αυτό που κάνετε τώρα δεν κάνει καλό στη ΝΔ, ούτε σε εμάς τους ίδιους», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης προτού κλείσει το τηλέφωνο, με τον κ. Γεωργιάδη να καταλήγει πως «πρέπει να γίνει debate μεταξύ όλων των αντιπάλων και να ξεκαθαριστούν όλα τα ζητήματα και να πάμε παρακάτω», σε ακόμα μία μαύρη σελίδα σε ένα κατά τα άλλα ιστορικό κόμμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης