Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Απολύτως τεχνικό το πρόβλημα για την αναβολή των εκλογών - Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Απολύτως τεχνικό το πρόβλημα για την αναβολή των εκλογών - Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος
Όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση ότι η αναβολή των εκλογών στη ΝΔ ήταν καθαρά θέμα τεχνικού προβλήματος διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης υποστηρίζοντας πως όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν την εταιρεία, την οποία όλοι έλεγαν πως είναι μια εταιρεία που κάνει καλά τη δουλειά της.
Επιπλέον, ο κ.Μεϊμαράκης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος, αν και κάλεσε να πράξουν τον ίδιο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι τόσο ο κ.Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας όσο και οι υπόλοιποι από τις κοινοβουλευτικές τους θέσεις.
«Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι' αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις.
Δεν απάντησα πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα.
Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες.
Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης, ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης, αναφέροντας πως το Μέγαρο Μαξίμου επί της διακυβέρνησης Σαμαρά είχε συνεργαστεί με την εν λόγω εταιρεία, ενώ υποστήριξε πως είναι πολύ υποκριτικό να λένε ότι δεν γνώριζαν.
«Οι εκλεκτοί συνάδελφοι βρήκαν πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης.
Όλοι συμμετείχαν στην ΚΕΦΕ
Όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία .
Όλοι οι συνυποψήφιοι συμμετείχαν στην ΚΕΦΕ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει ανάμειξη
Άκουσα τον κ. Βορίδη να με καλεί να ζητήσω συγνώμη.
Οι άρτι αφιχθέντες πρέπει να σέβονται όσους έχουν υπηρετήσει τη ΝΔ» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα «θα έχουμε την ψηφοφορία και τη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας».
Ο κ.Μεϊμαράκης επιπλέον τόνισε "να μην μας κάνουν οι άρτο αφιχθέντες μαθήματα ιστορίας και να σέβονται αυτούς που έχουν χρόνια στη ΝΔ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης