Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η  κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση
"H ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες", ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης
«Πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά», ανέφερε από την Κρήτη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καλώντας  τους Νεοδημοκράτες να στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ενότητας.
Ο ίδιος, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε «οφείλουμε η Νέα Δημοκρατία τη Δευτέρα ενωμένη και δυνατή να γυρίσει σελίδα και να είναι η αντίρροπη δύναμη που θα κρατήσει την ισορροπία στη Δημοκρατία της Ελλάδας.
Και για αυτό ακριβώς πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά, με το Νεοδημοκρατικό ήθος, με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία».
Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «έχει ακολουθήσει μια πολιτική η οποία εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και είναι πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία και τη χώρα.
Εμείς είχαμε προτείνει μια πορεία προς την ανάπτυξη και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση».
Όπως είπε, η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης