Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ευθύνη του Β. Μεϊμαράκη ότι δεν γίνεται δημόσιος διάλογος στη ΝΔ – Στασιμότητα η ανανέωση το δίλημμα

Κυρ. Μητσοτάκης: Ευθύνη του Β. Μεϊμαράκη ότι δεν γίνεται δημόσιος διάλογος στη ΝΔ – Στασιμότητα η ανανέωση το δίλημμα
«Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
Στον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη επέρριψε την ευθύνη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ ο συνποψήφιός του για την προεδρία του κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.
«Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «η ενότητα δεν αρκεί από μόνη της».
«Ενωμένοι ηττημένοι δεν πάμε μακριά το θέμα είναι ποιος μπορεί να υλοποιήσει τις αλλαγές στη ΝΔ», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης .
Κληθείς να σχολιάσει τις αιχμές του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα ότι «εγώ δεν εκφράζω υποσύνολα της παράταξης», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε με ευθεία βολή, επισημαίνοντας, «εκλέγομαι στη Β’ Αθηνών από το 2004 τρεις φορές πρώτος και μια φορά δεύτερος, ο Απόστολος εξελέγη μια φορά και τη δεύτερη δεν τα κατάφερε».
«Προφανώς και θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, δεν θα φτάσει κανείς υποψήφιος το 50% με τέσσερις υποψηφίους» παρατήρησε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον Άδωνη Γεωργιάδη ως «πολύ καλό υπουργό που προέρχεται από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία...».
«Εγώ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, επί της αρχής, δεν ξέρω την άποψη του Άδωνη. Αυτός είναι δεξιός, εγώ είμαι κεντροδεξιός.
Συμφωνούμε στην ανάγκη ιδιωτικής οικονομίας και προσέλκυσης επενδύσεων» τόνισε, διευκρινίζοντας πάντως ότι «μάς ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.»
Με το 28% των εκλογών δεν πάμε πουθενά, τόνισε παράλληλα, ο κ. Μητσοτακης, επισημαίνοντας πως «ο πολιτικός μου λόγος έχει απήχηση και σε όσους ψηφοφόρους είναι εκτός ΝΔ».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης