Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ανοιχτά την Κυριακή 1/11 τα εμπορικά καταστήματα – 24ωρη απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος

Ανοιχτά την Κυριακή 1/11 τα εμπορικά καταστήματα – 24ωρη απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος
Oι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν το διάστημα 1- 10 Νοεμβρίου 2015
Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα, ενώ για την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τοτυς εργαζόμενους και στα σωματεία – μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει στο εμπόριο.
Ειδικότερα, η ΟΙΥΕ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα, στην αρχή της Ερμού, καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία «ενάντια στη συνέχιση της εφαρμογής νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη κυριακάτική λειτουργία των καταστημάτων».
Στο μεταξύ, την Κυριακή, που είναι και η πρώτη ημέρα των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι προαιρετικά τα ανοικτά και το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών είναι 11:00 - 18:00.
Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Σημειώνεται ότι οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν το διάστημα 1- 10 Νοεμβρίου 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης