Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Το στοίχημα για την εκλογή του επόμενου προέδρου της ΝΔ έχει σκαρφαλώσει δεύτερο στη λίστα με τα μακροχρόνια στοιχήματα, πίσω από εκείνο του νικητή του ελληνικού πρωταθλήματος
Αξιοσημείωτη μεταβολή έχουν παρουσιάσει οι απόδοσεις του στοιχήματος για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Απέχει λιγότερο από ένας μήνας πια για την πρώτη Κυριακή των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ρόλος του φαβορί στο σχετικό στοίχημα έχει αλλάξει χέρια αρκετές φορές.
Σε επικοινωνία με τις στοιχηματικές εταιρείες, μάθαμε ότι το στοίχημα για την εκλογή του επόμενου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει σκαρφαλώσει δεύτερο στη λίστα με τα μακροχρόνια στοιχήματα, πίσω από εκείνο του νικητή του ελληνικού πρωταθλήματος (Superleague), ενώ έχει τέτοια δυναμική που επί του παρόντος, έχει ξεπεράσει ακόμη και το στοίχημα για νικητή του Champions League!
Αποδόσεις για το συγκεκριμένο στοίχημα έχουν εκδώσει έξι νόμιμες online στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Οι πρώτες τάσεις

Ως πρώτο φαβορί, με αποδόσεις κοντά στο 1,70, δινόταν αρχικά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ως εν ενεργεία προσωρινός πρόεδρος της παράταξης.
Η δημόσια δήλωση μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ότι τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα κατέταξε τον νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη δεύτερη θέση, με αποδόσεις μεταξύ 2,00 και 2,50.
Τρίτος σε απόδοση (10,00) ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκείνος που παιζόταν ως φαβορί μετά τις χαμένες για τη Νέα Δημοκρατία εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ως διάδοχος του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε ως ουραγός στο σχετικό στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όμως οι συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις του και το επιχείρημα "ότι δεν ανήκει σε κανένα τζάκι", που χρησιμοποιεί, έριξαν την αρχική απόδοση από το 40,00 στο 10,00.

Η μεγάλη αλλαγή φαβορί

Η έντονη κόντρα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο άρχισε να ανεβάζει την απόδοση εκλογής του και η άρνησή του να φωτογραφηθεί με τους υπόλοιπους υποψηφίους την ημέρα της επίσημης παρουσίασής τους, εκλήφθηκε από τις στοιχηματικές εταιρείες, ως αμηχανία ήττας.
Έτσι, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης βρέθηκε ως δεύτερο φαβορί, με απόδοση 4,10, πίσω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατακρίθηκε από τα Μέσα ότι ακολουθεί ήπιους τόνους και δεν εκτίθεται και οι στοιχηματικές εταιρείες, ανέβασαν ξανά την απόδοση από το 1,85, που είχε κατρακυλήσει, στο 3,00.
Ανοδική πορεία ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς οι εγχώριες στοιχηματικές εταιρείες έκριναν ότι η προσωπική συνέντευξη που παραχώρησε για το πώς έσωσε τον γάμο του, ενίσχυσε το προφίλ του.

Η επιστροφή στο αρχικό φαβορί

Οι κόντρες στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο που πέρασε έβγαλαν τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Εκείνος κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο Κοινοβούλιο τον Αλέξη Τσίπρα και οι Νεοδημοκράτες, όπως και οι βουλευτές του κόμματος, εκτίμησαν ότι τα κατάφερε καλά.
Σ' εκείνο το σημείο, άρχισε να συζητιέται το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό που δε θα είναι βουλευτής και τότε άρχισε να υποχωρεί η πιθανότητα εκλογής Τζιτζικώστα, όπως μας εξήγησε trader στοιχηματικής εταιρείας.
Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής: Πρώτο φαβορί είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με απόδοση κοντά στο 1,55, δεύτερος ο Απόστολος Τζιτζικώστας με απόδοση στο 2,75 με 3,00, ολοένα και πιο δυναμική παρουσιάζεται στοιχηματικά η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη με απόδοση μεταξύ 9,00 και 10,50 και τέταρτος πιθανός επόμενος πρόεδρος βάσει απόδοσης κατατάσσεται ο Άδωνις Γεωργιάδης (απόδοση: 14,50).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν υπολογίζει τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και αφορά τον τελικό επόμενο αρχηγό του κόμματος, όποτε κι αν αυτός προκύψει.

Κ.Β.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης