Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα: Βάζετε τη Merkel να μας μαλώσει; - Η ΝΔ θα ψηφίζει μόνο ό,τι είναι προς όφελος της χώρας

Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα: Βάζετε τη Merkel να μας μαλώσει; - Η ΝΔ θα ψηφίζει μόνο ό,τι είναι προς όφελος της χώρας
O Tσίπρας ζήτησε βοήθεια των εταίρων για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα
(upd7)Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής, κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά να μας κάνει "ντα".
Βάζετε την κυρία Merkel, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;», διεμήνυσε, με ύφος γλαφυρό και απευθυνόμενος προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα, ο Β. Μεϊμαράκης.
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε πως ο Αλ. Τσίπρας «περιπλανήθηκε» στην ομιλία του για το τι συνέβη στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης για το προσφυγικό, χωρίς να τα πει όλα.
«Ζήτησε βοήθεια των εταίρων για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα.
Δεν σας ενοχλούν εσάς που είστε «ευαίσθητοι» σε τέτοιες παρεμβάσεις, κύριοι της συμπολίτευσης;», αναρωτήθηκε και επανέλαβε πως «ό,τι είναι προς όφελος της χώρας το στηρίζουμε, ό, τι είναι υφεσιακό, το καταψηφίζουμε».
«Υφαρπάξατε την ψήφο του λαού» κατήγγειλε, μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση πως άνοιξε εκτάκτως την Βουλή στις 13 Αυγούστου και αμέσως μετά την ψήφιση της συμφωνίας, προκήρυξε εκλογές ώστε ο λαός να μην έχει ενημερωθεί.
Συνεχίζοντας, τόνισε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπαιρναν τους φόρους και τους έριχναν πίσω στην αγορά, ενώ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι τους απομακρύνει από την αγορά.
«Μας είπατε ότι θα φέρετε μέτρα με πρόσημο αναπτυξιακό, κοινωνικό.
Βλέπετε κάτι τέτοιο σήμερα; Μας λέτε για όλα τα άλλα, εκτός από αυτά που έχουμε να νομοθετήσουμε» τόνισε.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται με την πρώτη κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των 100 δόσεων, αλλά και στο μέτωπο των συντάξεων.
«Η κυβέρνηση πρέπει να μας εξηγήσει για την αλλαγή της στάσης της.
Η αντιπολίτευση ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη» διεμήνυσε ο κ. Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης