Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταράκης: Σκηνές σαν τις χθεσινές πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες - Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον Τσίπρα

Μηταράκης: Σκηνές σαν τις χθεσινές πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες - Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον Τσίπρα
Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον κ. Τσίπρα που φέρνει προς ψήφιση την πιο μεγάλη φοροκαταιγίδα και την περικοπή των συντάξεων, σημείωσε ο βουλευτής
Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής Χίου του κόμματος, Νότης Μηταράκης, κάνοντας λόγο για σκηνές που πληγώνουν όλους τους Νεοδημοκράτες.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι «όσοι ευαγγελίζονται την ενότητα του κόμματος πρέπει να την υπερασπίζονται και στην πράξη», συμπληρώνοντας ότι «σκηνές σαν τις χθεσινές δυστυχώς πληγώνουν όλους τους Νεοδημοκράτες ανεξαρτήτως από την όποια άποψη μπορεί να έχει ο καθένας για εσωκομματική μάχη».
«Τα μείζονα θέματα για τη χώρα δεν είναι τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε και υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον κ. Τσίπρα που φέρνει προς ψήφιση την πιο μεγάλη φοροκαταιγίδα και την περικοπή των συντάξεων».
Επίσης, τόνισε ότι δυσκολεύεται να καταλάβει την αντίδραση του προέδρου του κόμματος και ότι δεν επιθυμεί να τη σχολιάσει καθώς, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή είναι υποχρέωση όλων να προασπίσουμε την ενότητα του κόμματος».
Ευθύνη των υποψηφίων που θα είναι παρόντες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να προασπίσουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και να γυρίσουν την πλάτη στην εσωστρέφεια, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης