Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν θα ανεχτώ διαδικασίες που εκθέτουν το κόμμα και πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες

Μεϊμαράκης: Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν θα ανεχτώ διαδικασίες που εκθέτουν το κόμμα και πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες
«Απαιτώ να προχωρήσει η διαδικασία για τη μηχανογραφική υποστήριξη των εκλογών με ανάρτηση των προδιαγραφών στο διαδίκτυο ώστε να υπάρξει άπλετο φως για τη διασφάλιση και την εγγύηση της ψηφοφορίας»
Απάντηση στις κατηγορίες και τα σενάρια που τον θέλουν να τορπιλίζει σκόπιμα τη διαδικασία των εκλογών της ΝΔ έδωσε υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως με τη σημερινή του παρέμβαση θέλησε να υπογραμμίσει πως «την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που αδίστακτα επιβάλλει καταιγίδα φόρων, περικοπές συντάξεων και μείωση του λαϊκού εισοδήματος δεν θα επιτρέψω να γελοιοποιηθεί η διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ.
Απαίτησα όλες οι διαδικασίες να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.
Δεν ανέχομαι παρασκήνια και σκοπιμότητες».
«Απαιτώ να προχωρήσει η διαδικασία για τη μηχανογραφική υποστήριξη των εκλογών με ανάρτηση των προδιαγραφών στο διαδίκτυο ώστε να υπάρξει άπλετο φως για τη διασφάλιση και την εγγύηση της ψηφοφορίας.
Ως πρόεδρος της ΝΔ έχω αποφασίσει να μην ανεχτώ διαδικασίες που εκθέτουν το κόμμα και πληγώνουν τους Νεοδημοκράτες» καταλήγει σε δήλωσή του ο κ. Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης