Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταράκης: Η ΝΔ με αρχηγό τον Απ. Τζιτζικώστα μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές

Μηταράκης: Η ΝΔ με αρχηγό τον Απ. Τζιτζικώστα μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές
«Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι η παρουσία στη Βουλή, αλλά η επικοινωνία με την κοινωνία», υποστήριξε ο κ. Νότης Μηταράκης
Την πεποίθηση ότι με αρχηγό τον Απόστολο Τζιτζικώστα η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής, κ. Νότης Μηταράκης, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή του στον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ.
Απαντώντας σε όσους δηλώνουν επιφυλακτικοί ως προς την υποψηφιότητα ενός εξωκοινοβουλευτικού για την προεδρία του κόμματος, ο βουλευτής τόνισε πως το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι η παρουσία της στη Βουλή, αλλά η επικοινωνία με την κοινωνία.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real», χαρακτήρισε τον κ. Τζιτζικώστα «κεντροδεξιό, υπέρμαχο των μεταρρυθμίσεων και με ένσημα στον ιδιωτικό τομέα».
Σημείωσε, δε, πως ο υποψήφιος θα ξεκινήσει σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, δημόσιες εμφανίσεις με συνάντηση στην Αθήνα, ενώ αύριο (9/10) θα έχει ανοιχτή εκδήλωση στην Πάτρα.
Τέλος, ο κ. Μηταράκης ανέδειξε την ανάγκη να έχει μεγάλη συμμετοχή η εκλογική διαδικασία, σχολιάζοντας πως πρέπει «να έχει το μικρότερο οικονομικό αντίτιμο για τα μέλη και όσο το δυνατόν περισσότερες κάλπες».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης