Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ημερίδα για τη Νέα Νομοθεσία Κατάταξης των Ξενοδοχείων σε Αστέρια και Κλειδιά

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ημερίδα για τη Νέα Νομοθεσία Κατάταξης των Ξενοδοχείων σε Αστέρια και Κλειδιά
Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας
Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους στελεχών από τον χώρο του Τουρισμού και τον Ξενοδοχειακό κλάδο πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD), σχετικά με τη νέα νομοθεσία για την κατάταξη των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά.
Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας παράλληλα και χαιρετισμό οι κ.κ. Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής Ινστιτούτου Σ.Ε.Τ.Ε. και Απόστολος Μουσαμάς, Α’ Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού και Μέλος του Ξ.Ε.Ε. Χαιρετισμό απήυθηνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) Σάββας Πελτέκης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των στελεχών του τουριστικού τομέα για τη Νομοθεσία και ειδικά μέσα από ένα διαπιστευμένο & διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα όπως η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Την παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας νομοθεσίας και των κριτηρίων που τίθενται πλέον για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Πιστοποίησης Γιάννης Οικονομίδης και η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Βάσια Καζάζη.
Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν ανά κριτήριο η απαιτούμενη τεκμηρίωση που πρέπει να συγκεντρώνει η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από το κάθε τουριστικό κατάλυμα.
Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (30 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace), τα Ιωάννινα (06 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία) και το Ηράκλειο Κρήτης (27 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης