Πολιτική

Μηταράκης (ΝΔ): Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι πολύ αξιόλογη, με δυναμική στην κοινωνία

Μηταράκης (ΝΔ): Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι πολύ αξιόλογη, με δυναμική στην κοινωνία
Σίγουρη και χαμηλού ρίσκου χαρακτήρισε την επιλογή Μεϊμαράκη, ο κ. Μηταράκης
Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να τάσσεται ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής της ΝΔ.
Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Μηταράκης ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια εκπληκτική δουλειά στις εκλογές και σίγουρα ως πρόσωπο σηματοδοτεί την ενότητα του κόμματος», ενώ πρόσθεσε πως πρόκειται για μια σίγουρη, χαμηλού ρίσκου επιλογή.
Ωστόσο, επεσήμανε πως «το ερώτημα όμως είναι αν μιλάμε στους νέους ανθρώπους και στις παραγωγικές ηλικίες και στους νέους ανθρώπους.
Και απ’ ότι φάνηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές δεν μιλάμε σε αυτόν τον κόσμο».
Στη συνέχεια υποστήριξε πως «η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα…».
Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν είναι πρόβλημα το ζήτημα της μη συμμετοχής του στη Βουλή.
Εσείς θεωρείτε ότι τον τελευταίο χρόνο η ΝΔ πήγε άσχημα στη Βουλή;
Κάθε άλλο.
Προσωπικά θεωρώ ότι πήγαμε καταπληκτικά.
Ο κ. Μειμαράκης ήταν πολύ καλύτερος του κ. Τσίπρα».
«Χάσαμε όμως με επτά μονάδες διαφορά γιατί δεν ήταν οι εντυπώσεις στη Βουλή που έκριναν το αποτέλεσμα αλλά η κοινωνία και οι πραγματικές της ανάγκες», κατέληξε ο κ. Νότης Μηταράκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης