Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανατρεπτική δημοσκόπηση του Πανά: Προηγείται 2,2% η ΝΔ (29,8%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (27,6%%) - Τρίτη η Χρυσή Αυγή (6,7%)

Ανατρεπτική δημοσκόπηση του Πανά: Προηγείται 2,2% η ΝΔ (29,8%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (27,6%%) - Τρίτη η Χρυσή Αυγή (6,7%)
Mάχη για την τέταρτη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ (5%) και Ποτάμι (4,9%)
Σημαντικό προβάδισμα κατά 2,2% και κατά πολύ μεγαλύτερο εκείνων που δίνουν οι άλλες δημοσκοπήσεις δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ανατρεπτική δημοσκόπηση του καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμ. Πανά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 29,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 27,6%.
Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 6,7%, ενώ ακολουθούν στην τέταρτη θέση ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ με 5%.
Πολύ κοντά βρίσκεται και το Ποτάμι, συγκεντρώνοντας ποσοστό 4,9%, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι εξίσου σκληρή με τη μάχη για την πρώτη θέση θα είναι και η μάχη που θα δοθεί για την τέταρτη θέση.
Η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνει ποσοστό 4,3%, ενώ το ΚΚΕ 3,9%.
Η Ένωση Κεντρώων του Β. Λεβέντη πετυχαίνει την είσοδό της στη βουλή, με ποσοστό 3%, ενώ εκτός βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 1,6%.
Στο 5,9% διαμορφώνεται το ποσοστό των αναποφάσιστων.





Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα μεταξύ 1 και 10 Σεπτεμβρίου, σε ένα εξαιρετικά μεγάλο δείγμα 4.000 ερωτηθέντων στις 3 μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης