Τελευταία Νέα
Πολιτική

Politico: O Μεϊμαράκης δυσκόλεψε απροσδόκητα τα σχέδια Τσίπρα για εύκολη επανεκλογή του

Politico: O Μεϊμαράκης δυσκόλεψε απροσδόκητα τα σχέδια Τσίπρα για εύκολη επανεκλογή του
Οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων κομμάτων οδηγήθηκαν σε μια τηλεοπτική μάχη τη Δευτέρα, καθώς το σώμα των αναποφάσιστων ψηφοφόρων είναι εκείνο που κρατά το κλειδί της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής
Ο Μεϊμαράκης δυσκόλεψε απροσδόκητα τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για μια εύκολη επανεκλογή του, σημειώνεται σε άρθρο του περιοδικού «Politico» με αφορμή την τηλεμαχία μεταξύ των ηγετών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως σημειώνεται, οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων κομμάτων οδηγήθηκαν σε μια τηλεοπτική μάχη τη Δευτέρα, καθώς το σώμα των αναποφάσιστων ψηφοφόρων είναι εκείνο που κρατά το κλειδί της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.
Στο άρθρο σημειώνεται ότι ο Τσίπρας δικαιολόγησε την υπογραφή του τρίτου μνημονίου προκειμένου να διασώσει τη χώρα από την οικονομική καταστροφή, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τον κατηγόρησε για «αμνησία» όσον αφορά την παραίτησή του τον περασμένο μήνα και την πρόκληση πρόωρων εκλογών.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο Τσίπρας ήταν χαμογελαστός και φαινόταν χαλαρός καθώς αποχώρησε από το τηλεοπτικό στούντιο, ενώ αντιθέτως ο Μεϊμαράκης φαινόταν περισσότερος σοβαρός.
Μία εβδομάδα πριν από την προσφυγή στις κάλπες για τρίτη φορά φέτος, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περίπου ένας στους δέκα ψηφοφόρους είναι αναποφάσιστοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης