Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τον πόνο τον ανθρώπων – Έμπειρος και ειλικρινής ο Μεϊμαράκης

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τον πόνο τον ανθρώπων – Έμπειρος και ειλικρινής ο Μεϊμαράκης
«Οι τελευταίοι 7 μήνες ήταν "ξυπνητήρι" για το πώς ψηφίζουμε», υποστήριξε η κα Ασημακοπούλου
Την πεποίθηση ότι Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τον πόνο των ανθρώπων διατύπωσε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha, υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τον πόνο τον ανθρώπων, τους είπε ότι με ένα μαγικό ραβδί θα τα φτιάξει όλα».
Στη συνέχεια, και με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, η κα Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε πως «οι τελευταίοι 7 μήνες ήταν "ξυπνητήρι" για το πώς ψηφίζουμε», ενώ πρόσθεσε πως «εκτός από θυμικό έχουν και λογική οι Έλληνες».
Ως προς το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια της ΝΔ, σημείωσε πως αν και δεν την ενθουσιάζει η ιδέα, «αλλά είναι υποχρέωση μας να συνεννοηθούμε την επόμενη ημέρα».
Ερωτηθείσα σχετικά με το debate, η κα Ασημακοπούλου, ανέφερε πως «ο Μεϊμαράκης ήταν καλύτερος από τον Αλ. Τσίπρα, καθώς ήταν αυθεντικός και ειλικρινής».
«Ο Μεϊμαράκης είναι αυτό που βλέπεις, δεν έχει τίποτα τεχνητό πάνω του.
Είναι έμπειρος και καλός άνθρωπος», πρόσθεσε η υποψήφια της ΝΔ.
Αντίθετα για τον πρώην πρωθυπουργό, σχολίασε ότι είδε έναν «μαθητευόμενο μάγο, που αράδιαζε δικαιολογίες και δεν φαίνεται να έχει μάθει από τα λάθη του».
«Η δημοτικότητα του κ. Τσίπρα είναι το μόνο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε η κα Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης