Τελευταία Νέα
Πολιτική

Der Standard: Τσίπρα – Μεϊμαράκη τους χωρίζουν ένας κόσμος και 20 χρόνια – Οι διαφορές Σαμαρά με τον νυν πρόεδρο της ΝΔ

Der Standard: Τσίπρα – Μεϊμαράκη τους χωρίζουν ένας κόσμος και 20 χρόνια – Οι διαφορές Σαμαρά με τον νυν πρόεδρο της ΝΔ
Η νίκη της ΝΔ στις εκλογές φαντάζει πλέον πιθανή, εκτιμά η αυστριακή εφημερίδα
Στο debate του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα Der Standard υπό τον τίτλο «Μια βραδιά με χαμόγελα».
Η αυστριακή Der Standard σημειώνει τις διαφορές Μεϊμαράκη – Σαμαρά, εξηγώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς απλά περιφρονούσε τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Ευάγγελος Μαϊμαράκης τον παίρνει στα σοβαρά, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ελπίδες».
Ο νυν επικεφαλής της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας φάνηκε ανθεκτικός στις επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα στο τηλεοπτικό debate της Δευτέρας, ενισχύοντας έτσι τις εκτιμήσεις ότι η μάχη θα κριθεί στο νήμα, αναφέρει η εφημερίδα.
Μάλιστα η Der Standard επισημαίνει ότι μετά την ήττα Σαμαρά τον Ιανουάριο, στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής «το συντηρητικό κατεστημένο θα μπορούσε να επιστρέψει στην εξουσία».
Σχολιάζοντας ότι τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη χωρίζουν «20 χρόνια αλλά και ένας ολόκληρος κόσμος», η εφημερίδα σημειώνει ότι ενώ «αρχικά οι εκλογές φαίνονταν εύκολη υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξελίχθηκαν τάχιστα σε μια ριψοκίνδυνη υπόθεση».
«Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν τα ίδια περίπου ποσοστά.
Η δημοτικότητα του Τσίπρα έχει συρρικνωθεί ενώ μια ήττα την ερχόμενη Κυριακή, έπειτα από μόλις επτά μήνες διακυβέρνησης, φαντάζει πλέον πιθανή», τονίζει η εφημερίδα σκωπτικά καταλήγοντας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης