Τελευταία Νέα
Διεθνή

Euronews: Ο Τσίπρας απορρίπτει τον μεγάλο συνασπισμό του συντηρητικού Μεϊμαράκη

Euronews: Ο Τσίπρας απορρίπτει τον μεγάλο συνασπισμό του συντηρητικού Μεϊμαράκη
Και οι δύο έχουν κοινούς στόχους, όμως υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές ως το πώς θα επιτευχθούν, σημειώνεται
Κοινοί στόχοι, διαφορετικοί δρόμοι: αυτό είναι το συμπέρασμα από την τηλεμαχία των Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σύμφωνα με άρθρο του ισπανού δημοσιογράφου Luis Carballo για το ισπανικό Euronews.
Από το ντιμπέιτ κατέστη σαφές ότι και οι δύο έχουν παρόμοιες φιλοδοξίες, ήτοι εφαρμογή του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, όμως υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές στα προγράμματά τους για το πώς θα το επιτύχουν, επισημαίνεται και προστίθεται η απόρριψη εκ μέρους του Τσίπρα του μεγάλου συνασπισμού που πρότεινε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Όσον αφορά τον επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνεται ότι είναι εκείνος που πρακτικά διέσωσε το κόμμα του σε μόλις λίγους μήνες.
Σε δηλώσεις του ο Σταμάτης Γιαννίσης από το Euronews στην Αθήνα, σημειώνει ότι «οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν σε αυτή την τηλεμαχία σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το μέγιστο αριθμό ψήφων από το 15% των αναποφάσιστων».
Ωστόσο, προσθέτει, και οι δύο έχουν επίγνωση ότι, όποιος και αν κερδίσει την Κυριακή, θα πρέπει να προχωρήσει σε μέτρα και μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να μετατρέψουν τον νικητή των εκλογών πολύ αντιδημοφιλή και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης