Τελευταία Νέα
Διεθνή

Business Insider: Θρίλερ οι εκλογές στην Ελλάδα – Μάχη στήθος με στήθος Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Business Insider: Θρίλερ οι εκλογές στην Ελλάδα – Μάχη στήθος με στήθος Τσίπρα - Μεϊμαράκη
Από τις εκλογές της Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια κυβέρνηση συνασπισμού και περισσότερη λιτότητα για τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την εξουσία
Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν τα δύο πρώτα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., να δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την επικράτηση.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του Business Insider, οι Έλληνες καλούνται για πέμπτη φορά μέσα σε έξι χρόνια να ψηφίσουν, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναζητά νέα εντολή για να προχωρήσει τις σκληρές μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας, ύψους 86 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, από τις εκλογές της Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια κυβέρνηση συνασπισμού και περισσότερη λιτότητα για τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την εξουσία.
Οι δημοσκοπήσεις μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, δείχνουν μια μάχη στήθος με στήθος του Αλέξη Τσίπρας με τον κύριο αντίπαλό του, επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ενώ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Ν.Δ. εκτιμάται ότι θα κερδίσουν την απόλυτη πλειοψηφία, τουλάχιστον τρία μικρότερα κόμματα θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση, ήτοι Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης