Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η ψήφος διαμαρτυρίας έφερε πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ – Η αλαζονεία έχει τυφλώσει τον Τσίπρα

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Η ψήφος διαμαρτυρίας έφερε πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ – Η αλαζονεία έχει τυφλώσει τον Τσίπρα
Ζητούμε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό για να επαναφέρουμε την πολιτική σταθερότητα τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η ψήφος διαμαρτυρίας των πολιτών έφερε πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι το κόμμα του ζητά πλέον ψήφο εμπιστοσύνης από τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να επαναφέρει την πολιτική σταθερότητα.
«Η χώρα πρέπει να παραμείνει με αξιοπρέπεια και όρθια στην Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μεϊμαράκης.
«Γι’ αυτό η ΝΔ στήριξε αυτή την πορεία και όχι τα συγκεκριμένα μέτρα, και γι’ αυτό ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών και όχι ψήφο διαμαρτυρίας προς άλλα κόμματα. Διότι η ψήφος διαμαρτυρίας –άθελά τους - των πολιτών, έφερε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι φεσωθήκαμε 90 δισεκ. ευρώ.
Και πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά για μια διαμαρτυρία.
Για μια ψήφο τιμωρίας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Ζητούμε ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορέσουμε να προχωρήσει η χώρα μέσα από μία σταθερότητα πολιτική, που είναι η βασική παράμετρος για να ξεκινήσουμε και πάλι, ώστε να υλοποιήσουμε κάποιες από τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.
Και ταυτόχρονα με την εμπειρία που έχουμε και με την προσπάθεια που θα κάνουμε, να προσπαθήσουμε να γίνουν πιο ήπιες κάποιες αποφάσεις, οι οποίες έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας» υποστήριξε ο κ.Μεϊμαράκης.
Στο ερώτημα γιατί πρέπει οι πολίτες να εμπιστευτούν τον Ευ. Μεϊμαράκη και τη Ν.Δ. στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου απάντησε ότι «πιστεύω ότι ένας αρχηγός κόμματος το οποίο διεκδικεί την εξουσία οφείλει να είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του πρωθυπουργού. Ο
φείλει να είναι διαβασμένος, να έχει το επιτελείο, τις επαφές που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα».
Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ και έχω το επιτελείο να διαχειριστώ τα προβλήματα και δεύτερον έχω αποδείξει στην πράξη ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά και ως υπουργός ότι μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να ακούσω, μπορώ να καταλάβω το αντεπιχείρημα, μπορώ να κάνω διορθωτική κίνηση αμέσως πριν πληρώσουμε όλοι μαζί πολύ ακριβά το όποιο λάθος.
Γι’ αυτό ακριβώς και πιστεύω ότι η διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει απ’ όλους μας, εκτός από τον κ. Τσίπρα, είναι ο μόνος που δεν θέλει να συνομιλήσει με κανέναν, δείχνει ότι έχει μία αλαζονεία και αισθάνεται ότι τα ξέρει όλα για να έρχεται μετά να μας ζητάει συγνώμη».
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε την επίθεση του κατά του Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας του ότι τον έχει τυφλώσει η αλαζονεία.
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μέσα του την αίσθηση συνεννόησης και συνεργασίας.
Η αλαζονεία πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τον τυφλώνει ακόμα περισσότερο, θέλει μόνο τους ΑΝΕΛ που αισθάνεται ότι τους έχει αφομοιώσει δεν του φέρνουν καμία αντίρρηση και μπορεί μ’ αυτούς μόνο να συνεργαστεί και γ’ αυτό αν είναι πρώτος το πιθανότερο είναι να έχουμε αστάθεια, αβεβαιότητα και εκ νέου εκλογές» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι αν και νέος ηλικιακά ο Τσίπρας εφαρμόζει μια πολιτική που είναι παλαιοκομματική.
«Μας δείχνει δε ότι όλους του τους συνεργάτες τούς έχει για πολύ αναλώσιμους.
Όλοι οι αρχηγοί κομμάτων καταλαβαίνω έχουν μια τέτοια αίσθηση, αλλά αυτός είναι κυνικός.
Μας έδειξε πως όταν χρειαζόταν τον κ. Βαρουφάκη τον ανύψωσε και όταν διαφώνησε πόσο προσπάθησε να τον κατεβάσει.
Το ίδιο έκανε με τη Ζωή.
Το ίδιο κάνει τώρα με τον Μανώλη Γλέζο, το ίδιο κάνει με ανθρώπους που έχουν ιστορία, φτάνει να υπηρετείται μόνο το δικό του και να του λένε όλοι “ναι”, να του λένε “μπράβο”, να του λένε “είσαι μεγάλος”.
Ε, αυτά είναι μέθοδοι Μαυρογυαλούρου» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης