Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Αναμενόμενη η τακτική λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη

Δένδιας (ΝΔ): Αναμενόμενη η τακτική λάσπης  του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη
Το προηγούμενο πολιτικό σύστημα δεν ήταν άμωμο αλλά δεν δημιούργησε αυτό την ζημιά 90 δισ. ευρώ σε επτά μήνες, υποστήριξε ο κ. Νίκος Δένδιας
«Η τακτική λάσπης απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη είναι αναμενόμενη την τελευταία εβδομάδα», ανέφερε από την κρατική τηλεόραση, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας.
Παράλληλα, υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε το "παλιό" κομματικό σύστημα για “κομματοκρατία” και το δείγμα γραφής του ήταν κομματικοί διορισμοί παντού», ενώ πρόσθεσε πως αν και το προηγούμενο πολιτικό σύστημα «δεν ήταν άμωμο», εντούτοις δεν δημιούργησε ζημία στο κράτος 90 δισ. ευρώ μέσα σε επτά μήνες.
Μετά τα όσα έκαναν ο συνασπισμός που κυβέρνησε δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο σε οποιονδήποτε, υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Αναφερθείς στο ζήτημα των «κόκκινων δανείων», ο κ. Δένδιας σχολίασε πως η κυβέρνηση του Αντ. Σαμαρά είχε ψηφίσει νόμο, ο οποίος όμως δεν εφαρμόστηκε ποτέ από την κυβέρνηση που ακολούθησε.
Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός σχολίασε και το μεταναστευτικό ζήτημα, που έχει αναδειχθεί σε μείζον πρόβλημα αυτή την περίοδο.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι «η Τουρκία είναι η χώρα που έχει τεράστιες ευθύνες στο ζήτημα της ασφαλούς διέλευσης των προσφύγων προς άλλες χώρες».
Επιπλέον, δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως «αυτό που πέτυχε ήταν να διαλύσει τις διαχειριστικές αρχές και δεν μπορούσε να απορροφήσει ούτε ένα ευρώ για το μεταναστευτικό».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε στην πράξη της διαφορά που υπάρχει στο διεθνές δίκαιο μεταξύ παράνομου μετανάστη και πρόσφυγα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Παράλληλα, ο κ. Δένδιας κατέστησε σαφές πως τάσσεται κατά της λογικής των κλειστών συνόρων, αλλά και κατά της λογικής του «ξέφραγου αμπελιού».
Τέλος, σημείωσε πως «τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιός" τον επιστρέφουμε σε αυτούς που συνεργάσθηκαν με ένα ακροδεξιό κόμμα», αφήνοντας αιχμές για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης