Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Ο κ. Μεϊμαράκης παραπλανά και εξαπατά τους πολίτες σαν άλλος Μαυρογιαλούρος για ψηφοθηρικούς λόγους

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Ο κ. Μεϊμαράκης παραπλανά και εξαπατά τους πολίτες σαν άλλος Μαυρογιαλούρος  για ψηφοθηρικούς λόγους
Τι δηλώνει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη
«Οι Έλληνες πολίτες και μνήμη έχουν, και καθαρό μυαλό για να μην παρασυρθούν από τις πλαστές υποσχέσεις του κ. Μεϊμαράκη», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη.
Η ίδια κάνει λόγο για «υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις, χωρίς κανένα αντίκρισμα», σημειώνοντας πως «στην απέλπιδα προσπάθειά του να τα δώσει όλα σ’ αυτές τις εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης παραπλανά και εξαπατά τους Έλληνες πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων σαν άλλος Μαυρογιαλούρος μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως φάνηκε και κατά την περιοδεία του στη Μαγνησία».
Και προσθέτει ότι «τώρα …θυμήθηκε να διαφωνήσει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με τη φορολόγηση των αγροτών και να μιλήσει για …εφαρμογή εθνικού σχεδίου αντί μνημονίου, ενώ ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματός του πρωτοστατούσαν επί μήνες στις ασφυκτικές πιέσεις προς τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να υπογράψουν άρον-άρον μια οποιαδήποτε συμφωνία».
Και καταλήγει λέγοντας πως «οι Έλληνες πολίτες και μνήμη έχουν, και καθαρό μυαλό για να μην παρασυρθούν από τις πλαστές υποσχέσεις του κ. Μεϊμαράκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης