Πολιτική

Μεϊμαράκης (Ν.Δ.): Ο Τσίπρας ανακόπτει την πορεία που είχαμε χαράξει - Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές

Μεϊμαράκης (Ν.Δ.): Ο Τσίπρας ανακόπτει την πορεία που είχαμε χαράξει - Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές
Οι εκλογές φέρνουν αστάθεια και αβεβαιότητα, «ανακόπτουν την όποια πορεία έχει χαράξει η χώρα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Για ανακοπή της πορείας που είχε χαράξει η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά την έναρξη της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, πρώτος σταθμός της οποίας ήταν η Νεάπολη Λασιθίου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές», προσθέτοντας ότι οι εκλογές φέρνουν αστάθεια και αβεβαιότητα, «ανακόπτουν την όποια πορεία έχει χαράξει η χώρα».
Μάλιστα, επιτιθέμενος φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι ως πρώτος πρωθυπουργός που πήρε 251 κοινοβουλευτικές ψήφους και είχε μεγάλη δύναμη στο Κοινοβούλιο, έχασε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε εθνικό ηγέτη, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να προχωρήσει τη χώρα να αλλάξει σελίδα.
Κατά την περιοδεία του ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας. η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.
Τέλος, σημείωσε ότι οι εκλογές αυτές θα θέλαμε να μας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη έχοντας κρίνοντας τα πεπραγμένα του 7μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης