Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: H NΔ είναι εδώ για να ενώσει τους Έλληνες, όχι να τους διχάσει - Είναι το παλιό και το νέο μαζί, είναι αυτό που έρχεται...

Μεϊμαράκης: H NΔ είναι εδώ για να ενώσει τους Έλληνες, όχι να τους διχάσει - Είναι το παλιό και το νέο μαζί, είναι αυτό που έρχεται...
Θέλουμε τον πολίτη πρωταγωνιστή....
(upd2)Η ΝΔ είναι κομμάτι της ζωής μας, διεμήνυσε ο πρόεδρος του κόμματος, Β. Μεϊμαράκης, κατά την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα ιστορικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.
Τη ΝΔ την αγαπήσαμε, ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, για να γνωστοποιήσει πως "παίρνει δύναμη για να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες".
Σε αυτό το κτίριο της Ρηγίλλης ήμασταν πάντα μαζί και υπηρετήσαμε τις αξίες, την ιδεολογία μας, εξήγησε, για να προσθέσει πως σε αυτό το κτίριο "συναντηθήκαμε με την κοινωνία...".
Θέλουμε τον πολίτη, τον άνθρωπο, πρωταγωνιστή, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Δεν θα αναφέρω το όνομα του πρώην πρωθυπουργού γιατί εδώ χτυπά η καρδιά της ΝΔ», διεμήνυσε ο κ. Μεϊμαράκης για να συμπληρώσει πως «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες όχι για να τους διχάσουμε.
Μην πάει χαμένη καμία ψήφος.
Παίρνω δύναμη από τη δική σας δύναμη για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα.
Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του κόμματος μας.
Πρέπει να προχωρήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.
Δεν έχουμε άνεση για μικροκομματικά παιχνίδια.
Χρειάζεται να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση».



Όπως γνωστοποίησε, είχε κανονίσει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στην Ευρώπη (και συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν, J. C. Juncker) αλλά είναι έτοιμος να το αναβάλλει για να γίνουν τα debate και να ξέρει ο ελληνικός λαός την αλήθεια πριν πάει στις κάλπες.
Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για την ανάγκη να μειωθεί το διοικητικό βάρος και η φορολόγηση ώστε να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας.
Λέμε σε όλους: ελάτε μαζί μας για να κάνουμε στέρεα βήματα για ένα καλύτερο αύριο, τόνισε.
«Είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται», διεμήνυσε ο κ. Μεϊμαράκης.
«Άκουσα ότι υπάρχει αριστερή μελαγχολία.
Υπάρχει εθνική μελαγχολία και πρέπει να τελειώσει», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης