Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας κατέστρεψε την Ελλάδα - Δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία για τους αγρότες

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας κατέστρεψε την Ελλάδα - Δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία για τους αγρότες
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα τότε θα έχουμε σύντομα ξανά εκλογές, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
H Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών, δήλωσε στην τηλεόραση του Mega o πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα τότε θα έχουμε σύντομα ξανά εκλογές, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε την χώρα, ενώ υπογράμμισε ότι η διαπραγμάτευση κράτησε τόσο πολύ γιατί η διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε τα θέματα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι η ψήφος διαμαρτυρίας δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά μάλλον τα διογκώνει.
Επίσης τόνισε ότι από τη Βουλή πρέπει να προκύψει κυβέρνηση μακράς διαρκείας.
Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την ευχή να έρθει σε debate o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ενόψει της επίσκεψής του στο Στρασβούργο στις 8-9 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι ζήτησε ραντεβού με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker για μεταναστευτικό, ΦΠΑ στην εκπαίδευση και ΕΣΠΑ.
Υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η Κομισιόν έδωσε προφορική εντολή για το πάγωμα της απόφασης για φορολογηση με 23% της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βάλει ΦΠΑ 23% σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία, ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης