Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: «Ξεκινάμε»... το σύνθημα μας για την πρώτη προεκλογική εβδομάδα - Έτοιμοι οι συνδυασμοί κατά 80-90%

Μεϊμαράκης: «Ξεκινάμε»... το σύνθημα μας για την πρώτη προεκλογική εβδομάδα - Έτοιμοι οι συνδυασμοί κατά 80-90%
Μόνο εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε από τις εκλογές...
Την θέση ότι η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
«Από τις 12 Ιουλίου ο Τσίπρας είχε βάλει στο μυαλό του τις εκλογές.
Μόνο εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε από τις εκλογές.
Φαίνεται ότι αιφνιδίασε τους πάντες εκτός της ΝΔ» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος αφού υποστήριξε ότι οι συνδυασμοί της ΝΔ είναι έτοιμοι σε ποσοστό 80% με 90%, τόνισε ότι ο κόσμος θα στηρίξει τη ΝΔ.
«Δεν έχουμε περιθώρια να μην κερδίσουμε τη μάχη στις εκλογές.
Μπορούμε να την κερδίσουμε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας πως το σύνθημα για την προεκλογική εβδομάδα της ΝΔ είναι το «Ξεκινάμε…».
Παράλληλα είπε πως την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, τονίζοντας ότι «ξεκινάμε από τις ρίζες μας».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Μεϊμαράκης επιτέθηκε σφόδρα κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως «είναι μικρός και λίγος», ότι «τελεί υπό πανικό», ότι «άρχισε να περιφρονεί και το Σύνταγμα» ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό σε δύο debate, ένα στο οποίο θα μετάσχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και ένα δεύτερο μόνο αυτοί οι δύο.
«Είμαι διαθέσιμος με όποιες προϋποθέσεις θέλει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως δεν χρειάζονται άλλα ψέματα, και πως «τα ψέματα του Τσίπρα μας κόστισαν πάρα πολλά, όχι μόνο σε χρήματα αλλά και στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης