Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: To Top 20 των ευρωπαϊκών μετοχών - Ποιες είναι οι ευκαιρίες μετά το sell off

Morgan Stanley: To Top 20 των ευρωπαϊκών μετοχών - Ποιες είναι οι ευκαιρίες μετά το sell off
Η τρέχουσα μεταβλητότητα θα είναι βραχύβια, παρά την έναρξη μιας «μακράς και επώδυνης bear market», εκτιμούν οι αναλυτές της Morgan Stanley
To Top-20 των ευρωπαϊκών μετοχών δημοσιεύει η Morgan Stanley, οι οποίες αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες μετά το sell off των τελευταίων ημερών.
Σύμφωνα με την Morgan Stanley υπάρχουν 20 μετοχές που βρίσκονται σε υπερπουλημένα επίπεδα, αλλά αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες.

Ποιες είναι αυτές;

Akzo Nobel
ARM
BMW
BNP Paribas
Centrica
Credit Suisse
Diageo
Engie
IAG
Intesa
KPN
LafargeHolcim
LVMH
Norsk Hydro
Philips
Prudential
Publicis
SAP
Telenor
TDC

Οι αναλυτές της Morgan Stanley με επικεφαλής τον Graham Secker, εκτιμούν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές να κινηθούν υψηλότερα το επόμενο τρίμηνο, προβλέποντας ότι η τρέχουσα μεταβλητότητα θα είναι βραχύβια, παρά την έναρξη μιας «μακράς και επώδυνης bear market».
«Δεν πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη οικονομική αδυναμία των αναδυόμενων αγορών και της Κίνας θα παρασύρει προς τα κάτω την ευρωπαϊκή οικονομία.
Οι μετοχές παγκοσμίως έχουν πληγεί τις τελευταίες ημέρες, λόγω των φόβων της κινεζικής οικονομικής επιβράδυνσης και της επικείμενης αύξησης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.
Ο δείκτης MSCI Europe βρίσκεται κατά 16% χαμηλότερα από τα ιστορικά υψηλά του Απριλίου.

(πρώτη ενημέρωση 27 Αυγούστου 2015, 07:21)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης