Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Οι εκλογές δεν βοηθούν τη χώρα - Υποκρύπτουν συμφέροντα και πολιτικές διαπλοκές

Μεϊμαράκης: Οι εκλογές δεν βοηθούν τη χώρα - Υποκρύπτουν συμφέροντα και πολιτικές διαπλοκές
Έλαβε τη διερευνητική εντολή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Τη διερευνητική εντολή προκειμένου να εξετάσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Η εντολή εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά άμεσα και να ενημερώνει τον κ. Παυλόπουλο πως θα τιμήσει «την από το Σύνταγμα εντολή διακρίβωσης δυνατότητας σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής».
Στον σύντομο διάλογο που είχαν στο προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως δεν πρόκειται για μία τυπική συνάντηση, επισημαίνοντας πως πρέπει να εξαντληθούν όλα τα μέσα.
«Οι εκλογές είναι η ύστατη λύση και δεν βοηθούν τη χώρα» υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο, η απόφαση αυτή «να υποκρύπτει συμφέροντα και πολιτικές διαπλοκές».
Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι θα ζητήσει άμεσα συνάντηση από την πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να διερευνήσει κατά πόσο υπάρχει εμπιστοσύνη σε όποια μορφή κυβέρνησης.
«Θα εξετάσουμε κατά πόσο υπάρχει ανοχή ή εμπιστοσύνη για συγκρότηση κυβέρνησης με πρωθυπουργό άλλο στέλεχος από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας δεν θέλει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ευτύχημα για τη χώρα την παρουσία του κ. Παυλόπουλου στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης