Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές στο Βloomberg: Απίθανες οι πρόωρες εκλογές πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας

Κυβερνητικές πηγές στο Βloomberg: Απίθανες οι πρόωρες εκλογές πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας
Δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρων εκλογών,προτού η κυβέρνηση καταλήξει σε συμφωνία με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ για το νέο χρηματοδοτικό της πρόγραμμα
Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, όπως διαβεβαιώνουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα - κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης - πως χωρίς πλειοψηφία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, προτού η κυβέρνηση καταλήξει σε συμφωνία με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ για το νέο χρηματοδοτικό της πρόγραμμα", σχολιάζουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.
Αμέσως μόλις οι δανειστές καταρτίσουν έκθεση προόδου για την πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων και την εικόνα που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία, τότε ίσως και να διεξάγονταν εκλογές, σημειώνουν.
Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, το ενδεχόμενο διεξαγωγής συνεδρίου, ακόμη και αυτό το σαββατοκύριακο, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης