Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Κύριε Τσίπρα, αναγνωρίστε την παρακαταθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά - Το δικό σας νέο είναι το πιο παλιό

Μεϊμαράκης: Κύριε Τσίπρα, αναγνωρίστε την παρακαταθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά - Το δικό σας νέο είναι το πιο παλιό
Σήμερα κύριε Πρωθυπουργέ δεν υπάρχει ανάγκη να σας απαντήσω, απευθυνθήκατε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... - Τα προαπαιτούμενα ανοίγουν το δρόμο για το τρίτο μνημόνιο - Παραμένουν οι κίνδυνοι
(upd8)Τη βεβαιότητα πως "τα προαπαιτούμενα που ψηφίζουμε σήμερα ανοίγουν το δρόμο για το τρίτο μνημόνιο" εξέφρασε, λαμβάνοντας τον λόγο στη βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης.
Τα προαπαιτούμενα που ψηφίζουμε ανοίγουν το δρόμο για το τρίτο μνημόνιο, εξήγησε, για να προειδοποιήσει πως οι κίνδυνοι για την Ελλάδα δεν έχουν φύγει, αλλά είναι ακόμη εδώ.
"Σήμερα κύριε Πρωθυπουργέ δεν υπάρχει ανάγκη να σας απαντήσω, απευθυνθήκατε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...", δεν δίστασε να σχολιάσει μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης της καταλόγισε πως παρέλαβε τη χώρα σε ανάπτυξη και την οδήγησε στην ύφεση, πως πήρε υγιείς τράπεζες και τις έκλεισε.
Δεν υπάρχει δεξιό και αριστερό μνημόνιο, είναι αναγκαίες πολιτικές για να μείνουμε στο ευρώ, επανέλαβε, για να προσθέσει πως η Ευρώπη είχε αρχίσει ήδη να αλλάζει, προχώρησε στη χαλάρωση "αλλά εμείς δεν ήμασταν μέσα".
Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλοβλέπουν την έξοδο από το ευρώ, σημείωσε, για να επαναλάβει πως οι κίνδυνοι υπάρχουν ακόμη.
"Οι κίνδυνοι χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ δεν εξαφανίστηκαν", εξήγησε.
Απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά "Σας καλώ να αναγνωρίσετε τα καλά της κυβέρνησης Σαμαρά".
Ψηφίζουμε «ναι» για να διασφαλίσουμε την πατρίδα στο ευρώ, τόνισε, για να εξηγήσει πως τα στοιχεία μίας κακής συμφωνίας μπορούμε να τα διαπραγματευτούμε ξανά.
Σήμερα μας φέρατε πιο επώδυνη πρόταση από αυτή που φέρατε στο δημοψήφισμα, κατήγγειλε, για να επαναλάβει πως "στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας".
Δεν είναι όλα τα παλιά για πέταμα, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να επισημάνει πως "πρόοδος είναι να κρατήσουμε από το παρελθόν ό,τι το θετικό και να χτίσουμε πάνω στο μέλλον.
Το δικό σας νέο είναι το πιο παλιό".
Ακολουθούμε το δρόμο του μεταρρυθμιστικού κέντρου, τόνισε, για να επαναλάβει πως η ΝΔ επιλέγει τον μεσαίο δρόμο, χωρίς ακρότητες, με σύνεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης