Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μεϊμαράκη με περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ - Προβληματισμός για τράπεζες και αλλαγές ΦΠΑ

Συνάντηση Μεϊμαράκη με περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ - Προβληματισμός για τράπεζες και αλλαγές ΦΠΑ
Oι βουλευτές εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΝΔ τον προβληματισμό τους για τις αλλαγές στον ΦΠΑ που τους αφορούν και γενικότερα για την φορολόγησή τους
Συνάντηση με περισσότερους από τριάντα βουλευτές αγροτικών περιοχών της ΝΔ είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Oι βουλευτές εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΝΔ τον προβληματισμό τους για τις αλλαγές στον ΦΠΑ που τους αφορούν και γενικότερα για την φορολόγησή τους.
Κατά τις πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης τους διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμά όπου πρέπει - και στην κυβέρνηση και στους εταίρους - ώστε ό,τι είναι δυνατόν να αλλάξει προς την κατεύθυνση της στήριξης των αγροτών.
«Για τη ΝΔ το θέμα των αγροτών δεν είναι συντεχνιακό αλλά προτεραιότητα, καθώς καταστρέφεται η πρωτογενής παραγωγή και μάλιστα την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ανεβάζει τη φορολογία για να εξυπηρετήσει κομματικές υποχρεώσεις αυξάνοντας το κράτος και κάνοντας διορισμούς», αναφέρουν πηγές της Συγγρού.
Παράλληλα, τονίζουν ότι για τη ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα και το θέμα του ανοίγματος των τραπεζών καθώς σημειώνουν ότι είναι εργαλείο για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης