Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Iδιοκτησίας Τσίπρα - Καμμένου η συμφωνία - Να την υλοποιήσετε - Ναι στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη

Μεϊμαράκης: Iδιοκτησίας Τσίπρα - Καμμένου η συμφωνία - Να την υλοποιήσετε - Ναι στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη
Η κυβέρνηση ανέλαβε την ευθύνη στις 20/2 - Υπέγραψε τη συνέχιση του προγράμματος αλλά δεν το σεβάστηκε - Δεν εκπλήσσομαι που ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν «όχι»

Η κυβέρνηση ανέλαβε την ευθύνη στις 20 Φεβρουαρίου, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης, καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση υπέγραψε τη συνέχιση του προγράμματος αλλά δεν το σεβάστηκε.
Η συναίνεση και η συνεννόηση σας αποσυσπείρωσε, διεμήνυσε σε αυστηρούς τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ, κλιμακώνοντας την επίθεσή του - με σαφείς δόσεις ειρωνείας - κατά της κυβέρνησης.
Κύριε Τσίπρα είχατε πολύ ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους Ευρωπαίους στο πρώτο τρίμηνο του 2015 εν συγκρίσει με εμάς, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.
Δεν εκπλήσσομαι που ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν «όχι», πρόσθεσε στη συνέχεια, για να καταγγείλλει μάλιστα πως εάν το καινούριο είναι ουρές έξω από τις τράπεζες, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και περιοριστική πολιτική, ο λαός δεν θέλει κάτι τέτοιο...
Εμείς ξέραμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, εσείς δεν ξέρατε, υποστήριξε στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο κίνδυνος δεν πέρασε, δεν έχει μηδενιστεί, προειδοποίησε, για να επισημάνει, στη συνέχεια, πως "πρέπει να παραδεχθείτε ότι η στάση της αντιπολίτευσης σας έδωσε αρκετά διαπραγματευτικά όπλα στη φαρέτρα σας".
Ανεβάζοντας εκ νέου τους τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε, σε όλους τους τόνους πως είναι καλύτερη μία κακή συμφωνία από μία μη συμφωνία.
Η συμφωνία φέρει τη δική σας υπογραφή, είναι δικιά σας και εσείς πρέπει να την υλοποιήσετε, τόνισε, για να προσθέσει πως "η συμφωνία φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου", αλλά η ΝΔ είναι εδώ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Δεν θέλουμε ανταλλάγματα για το «ναι», διεμήνυσε, για να προσθέσει, ωστόσο, πως θα ήταν καλύτερα να πάρουμε τα email Χαρδούβελη και μετά να βγούμε στις αγορές.
Ψηφίζουμε ναι στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, γιατί εμείς εγγυόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης