Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βάλλει κατά Μεϊμαράκη το Μαξίμου - Να μην ακολουθήσει το παράδειγμα του Σαμαρά

Βάλλει κατά Μεϊμαράκη το Μαξίμου - Να μην ακολουθήσει το παράδειγμα του Σαμαρά
Μαξίμου για Μεϊμαράκη: Είναι αδιανόητο να προβαίνει σε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης
Κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου, διαμηνύοντας πως δεν μπορεί να γίνει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή - όπως ζητά ο Ευ. Μεϊμαράκης - δεδομένης της απουσίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο εξωτερικό.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητάει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το Στρασβούργο αργά το βράδυ, σχολιάζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνοντας παράλληλα ότι την ίδια στιγμή, ενώ ο Πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως σήμερα αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί.
Ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να δέχτηκε κριτική στο εσωτερικό του κόμματός του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είναι όμως αδιανόητο να προβαίνει σε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης. Ας μην ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Σαμαρά.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr, απορρίπτει το ενδεχόμενο νέας συνεδρίασης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ο κ. Μεϊμαράκης ζητά από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει την Ολομέλεια για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
«Πρέπει να μας πει ανοικτά τι ζητά από εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συνδράμουμε ή όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης