Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πιστώθηκε και η άλλη μισή σύνταξη στους δικαιούχους του ΟΑΕΕ, με όριο ανάληψης τα 120 ευρώ

Πιστώθηκε και η άλλη μισή σύνταξη στους δικαιούχους του ΟΑΕΕ, με όριο ανάληψης τα 120 ευρώ
Πιστώθηκε ολόκληρη η σύνταξη μόνο που οι δικαιούχοι θα μπορούν αυτή την εβδομάδα να κάνουν ανάληψη έως 120 ευρώ και όχι το σύνολό της
Πιστώθηκε και το υπόλοιπο μισό της σύνταξης στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης 1/7. Έτσι πιστώθηκε ολόκληρη η σύνταξη μόνο που οι δικαιούχοι θα μπορούν αυτή την εβδομάδα να κάνουν ανάληψη έως 120 ευρώ και όχι το σύνολό της.
Η ενημέρωση των ατομικών λογαριασμών των συνταξιούχων θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το πρωί ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, Τάσος Πετρόπουλος, απέδωσε την ολιγόωρη καθυστέρηση μέχρι να καταβληθεί μέρος της σύνταξης στις διαδικασίες του τραπεζικού συστήματος.
«Το διατραπεζικό σύστημα διαχέει την πίστωση σε όλες τις τράπεζες μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ και είχαν δοθεί νέες καταστάσεις με τα σχετικά ποσά, μειωμένα κατά 50%.
Οι συντάξεις είναι μειωμένες επειδή μέρος της κρατικής επιχορήγησης δεν κατεβλήθη ακριβοχρόνως, και επίσης λόγω του κλεισίματος των τραπεζών, οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην πλειονότητά τους δεν κατέβαλαν εισφορές, οι οποίες μάλιστα στο τέλος του μηνός είναι υψηλότερες», σημείωσε το πρωί ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης